I dag er en sånn blæh dag. Jeg har sånne dager innimellom, jeg vet ikke hvorfor, det bare er sånn. Jeg vil egentlig bare ligge under dyna og «ri stormen av», men…..
Jeg har hvertfall advart Bent, så han vet hva han kommer hjem til. 🤨 Jeg er egentlig ikke flink til å si ifra når jeg har sånne tider. Det er ganske dumt, for i en verden som alltid skal være så perfekt og flott og nærmest en dans på roser, så burde det absolutt være flere folk som er ærlige og sier «dagen i dag suger».
Jeg tror jeg heller velger å «lide i stillhet» fordi jeg har blitt mer inneslutta og privat de siste årene, noe som jeg tror kommer av at jeg har blitt skuffa så sinnsykt mange ganger av de som skal stå meg nær. De som uansett hva som skjer, alltid skal være der. Altså familie. Dvs for min del- den familien jeg har vokst opp i. Så kan jeg kanskje utdype det en dag formen er litt bedre….

MEN, jeg har hvertfall vært på trening i dag og da jeg kom ut i bilen etterpå, fant jeg dette. ❤

Romantikeren Bent altså. 😍

Dette er outfit’en min på denne blæh-dagen. Så fikk jeg en grunn til å vise frem den kule genseren min fra Twelve Monkyes. 😁 😉🤭

Det har sine fordeler å jobbe på NoSmoke. Twelve Monkeys er et juicemerke som de selger.
Det er helt tilfeldig at skiltet kom med i bakgrunnen der, men det passer jo litt på denne dagen. 🤔

Så nå sitter jeg her på kontoret mitt, hører på radio og smaker på ny mat som PT’en min har anbefalt.

Og selv om jeg har 100 (føles det som) ting jeg egentlig må gjøre, så sitter jeg og ser ut av vinduet etter dyr i skogen.

Oppå fjellet bak bua pleier det å ligge rådyr. I går lå det tre rådyr der i flere timer. Innimellom var de nede ved bua for å spise litt.
Jeg har satt opp regnmåleren, så nå kan det begynne å regne. 😆

🖖