Den siste uken har jeg lekt mamma for de to minste filletante-barna mine, A på 8 år og M på 5 år. Det anser jeg som ekstrem-uke.
Tirsdag morgen (natt) kl.04 gikk jeg på vakt og i ettermiddag går jeg av vakt. Det skal bli deilig å komme hjem, selv om det er greie gutter å passe, så er det noe med å være hjemme i sin egen seng med sine egne rutiner. Det er mye å holde styr på med barn i barnehage og skole med matpakker, fritidsaktiviteter og høstfest i barnehagen som jeg har vært med på denne uka. Tirsdag var A på fotballtrening og fiolin øvelse i byen. M var hos sin bestemor frem til onsdag pga forkjølelse og hosting, så det var bare A hjemme den første dagen. Onsdag kom også de to eldste jentene hjem. De var egentlig hos faren denne uka men siden de og ei venninne skulle reise til ei annen venninne i Luxembourg på fredag morgen og av praktiske årsaker valgte å overnatte hos venninnen torsdag til fredag, så de ville være hjemme ei natt mens jeg var her. Da ble det taco til middag. Taco-onsdag funker det også.
Torsdag var det høstfest i barnehagen. Da hadde barna åpningskonsert og så var det et lite foredrag om noen barn i Afrika. Så var det lapskaus og kaker, og litt mingling med andre voksne. Jeg må ærlig innrømme at jeg følte meg fryktelig malplassert. Jeg kom meg gjennom det. 😆
Det ble også salg av ting barna har laget. Dette hadde M laget.

Så var det rett hjem, lage middag og kjøre A på fotballtrening. Hjem igjen og kjøre jentene til overnatting hos venninne. Så en kjapp tur ut på senteret for å kjøpe et par skosåler til meg selv og så hente A på fotballtrening igjen. Rett hjem, kveldsmat, litt lek og så leggetid.

Passer veldig greit når jeg spiller Hay Day og kan hjelpe A litt etter leggetid. 😁

Jeg kuttet tommelen min mens jeg var ute og kjørte en dag. Vi har en svær bunke tørkepapir i vår bil, men jeg fant ikke noe i bilen jeg har kjørt denne uka. Med barnepass følger også bil. Ikke hadde jeg plaster med meg heller, men jeg hadde truseinnlegg. Det funka forsåvidt det også.

Fredag etter barnehage og skole var vi på IKEA. Jeg måtte kjøpe noen skåler, så da tok vi like greit middagen der.

Det har blitt litt spilling disse dagene, både brettspill og tv-spill. Jeg tok med Nintendo Switchen min. 😆

Lørdag var vi på Candy Drop på Sandens. Dvs at det står en klynge med barn klare for å ta i mot godteri som blir kastet fra etasjen over. Det var litt kaos. Jeg sto på trygg avstand, men klarte å få litt jeg også.

Vi var også innom spøkelsesrommet på Sandens, det var mer ekkelt enn skummelt, og en tur på Jordbærpikene for å kose oss med kakao.

Vi hadde lunsj på Burger King.

Taco til middag og Skal vi danse til kvelds. 😁

Det er også katt her. Tussi Trampoline.

Og en gjeng pinnedyr.

I dag pakket vi tursekken og gikk til Vaffelbua i Jegersberg.
Sjekk ut frøken tur med sekk på ryggen. 😆

Jeg var ikke forberedt på å langt det var, for det tok oss 50 minutter å gå. Men tålmodige gutter gikk hele veien. Da vi kom frem kjøpte vi vaffel, saft og sjokolade. Kakao hadde vi med hjemmefra.

En veldig fin plass og jeg kommer nok til å gå der igjen. Det er en fin tur og god vei å gå på.
Et utsiktbilde. 😊

Da vi var der, begynte det å regne. Det var vi heller ikke forberedt på, for det var sol da vi dro hjemmefra. Det gikk kjappere å gå tilbake, det var nok motivasjon at det sto en bil og ventet på oss. 🤣

Det ble en veldig enkel søndagsmiddag. Pølse og makaroni. Jeg hadde glemt å enkel middag kan være for unger. 👍

Guttene lagde velkommen hjem skilt.

Sent i går kveld kom jentene hjem fra turen til Luxembourg.
Nå er jentene og A sendt på skolen og M skal følges i barnehagen. Etter det skal jeg ta en tur i lysløypa. Så er det tilbake hit og pakke tingene mine og vente på at barna kommer hjem fra skole og barnehage og at foreldrene kommer hjem.
Ha en finfin mandag. 😊