Jepp, i dag kom snøen. Jeg sier egentlig jippi fordi jeg synes det er så koselig med hvit jul.
Og i dag, fredag, er jeg endelig ferdig med ALT.

I går, torsdag, gjorde jeg reint til jul. For et par uker siden tok jeg det jeg kaller den o’store julerengjøringen da jeg flyttet på sofa og byttet ut både teppe og puter. Fordelen med det nye teppet er at det er så mørkt at skitten ikke er så lett å se nå. Så egentlig hadde jeg ikke trengt å støvsuge, men resten av huset måtte jo støvsuges. Men jeg valgte den slappe varianten av å vaske gulv; spray på og mopp over.

På ettermiddagen var vi på Egon på en liten førjuls middag med sønnene til Bent. Jeg huska litt sent på å ta bilde av forretten….

Til middag hadde jeg kyllingburger. 😊 Den er knallgod.

Etter middag tuslet jeg litt rundt på Sørlandssenteret og kikket. Jeg fikk kjøpt det flyet med lys som jeg så i begynnelsen av oktober på Rusta. Det er tilbud der nå! I følge Bent så kommer den ikke til å stå på lenge av ganga. Den bråker og det blinkende lyset er irriterende…

Jeg har kjøpt litt mer julepynt til kattenes vindu, en snømann på ski som skifter farge.

Til slutt var jeg innom Kiwi Sørlandsparken for å handle siste rest til julemiddagen. Der hadde de bare ribbe som går ut på dato 22.12 og en som allerede var gått ut for tre dager siden. Altfor dårlig….
Julenissen har forresten gitt opp, det blåser for mye på Odderhei.

I dag var det avgårde til Arendal for å levere julegavene til de ansatte. På vei hjem kom snøværet. Og jeg fikk til slutt kjøpt juleribba hos Meny Rona! 😆

Bent har kjøpt den nye Nintendo Switch, med Super Mario spill. Nå har jeg noe å gjøre i romjula. 🤩

I morgen kveld skal jeg til M på drikke-hobby kveld. Det høres ut som drikke er en hobby, men vi skal lage meiseboller og drikke vin. I den rekkefølgen får vi satse på. 😉