Fredag og helg igjen. Noen ganger flyr dagene avgårde. Det har de gjort denne uka, og selv om jeg har tenkt mange ganger at jeg må oppdatere bloggen så ender det opp med et oppsummeringsinnlegg.
Mandag etter trening var det en tur innom NoSmoke for å fullføre prosjektet mitt. Jeg tok selvfølgelig ikke bilde, men det ble greit. 😆
Jeg lagde Chili con carne til middag.

Veldig smart å klø seg i øyet uten å vaske hendene etter å ha kuttet chili. 🙄 Da var det bare å holde seg for nesa og dyppe ansiktet i vann.

Så en bildeserie av matlagingen.

Som tilbehør valgte jeg sånne supertynne flatbrød man får på indisk restaurant, vi hadde ei pakke i skuffen som var nær utløpsdato så måtte få brukt det.

De er supertynne og skal bare varmes noen sekunder i ovnen. Aldri gjort det før, så den første batchen sto litt for lenge…..

Middag er servert. 😁

Resten av uka har bl.a. gått til å sette opp ferielistene i Arendal. Det har jo tatt sin tid og sånn har det sett ut på kontoret mitt.

Men med en oppmerksomhetssyk katt, så var det ikke så lett å få gjort noe fornuftig.

Da er det greit med laptop så jeg bare flyttet alt til spisebordet.

Jeg har vært en tur innom IKEA. Kjøpte bl.a. stuebord til stesønnene mine og dørmatte til Arendal. Ved utgangen står det en lapp om at de ikke liker å kaste ting som kanskje andre kan få bruk for, eller noe sånt. Der fant jeg noen plastpotter til blomster som jeg tok med.

Før var det «yeeeeey, IKEA», men nå er det litt sånn «ufffff, IKEA». Kundeservicen er så tilfeldig der, kommer helt an på hvem som står i kassa. Jeg er egentlig i mot selvbetjeningkasser, men ender stort sett alltid opp med å gå der fordi de er så trege til å åpne flere kasser og så er de som står i kassene ofte sure. Sist jeg var der hadde de ikke åpnet selvbetjeningkassene, jeg var der så tidlig, så da måtte jeg gå i vanlig kasse til den ene personen som ALLTID er pottesur. Nytter ikke å klage på henne heller, for det har jeg og flere andre også gjort. Vi visste ikke at vi snakket om samme person engang, men da vi pekte henne ut til hverandre, så fant vi ut at vi har samme opplevelse av samme person som jobber der.

Jeg fant Candy Kittens på en bensinstasjon. Jeg har ikke smakt på de ennå, men til å koste 31 kroner så burde de være gode! 😆

Det har regnet mye de siste dagene og da er Taggen skeptisk til å gå ut.

Jeg har vært med farmor på røntgen.

Etterpå var vi innom Jordbærpikene.

Den vaffelen var IKKE verd 45 kroner og kakaoen (varm sjokolade) var ikke varm men lunken!

Dagen i dag begynte på trening. Jeg måtte ha ny treningsbok som er litt større siden jeg har så stort treningsprogram. 🙊

Jeg har siste time med PT på mandag og da skal jeg få hele treningsprogrammet. Med tanke på hvor mange forskjellige øvelser jeg har vært gjennom, så trenger jeg nok en større bok.
På vei hjem fikk jeg endelig kastet alle vinflaskene. Tomme altså!
Jeg kunne sagt at jeg har vært hos M og samlet sammen og ingen ville reagert på det siden jeg tross alt har servert M med endel vinflasker den siste tida. 🙊 Men alt dette er mitt.

Jeg har også gjort rent i dag. Vært skikkelig effektiv og rydde litt søppel i garasjen. Var også litt søppel fra da guttene (stesønner) flyttet for et par uker siden, så nå er hengeren nesten full.

Skiftet på senga. Gleder meg til å legge meg i kveld. 😁

Jeg har merket søppeldunkene. Det var en dag søppeltømme folkene hadde satt søppeldunken en annen plass, men nå vet både de og jeg hvor den hører hjemme.

Det har jo regnet en del i det siste, så i dag sjekket jeg regnmåleren.

Over 40 mm med regn.
Gunvald mente visst at jeg måtte få med halen hans også på bildet.

Til middag lagde jeg pizza og her er bildeserie av det.

Sånn helt på tampen må jeg vise at blomstene jeg vant på julemessa 24.november, fortsatt lever! 😲

God helg!
🖖