Jeg har lenge gått og ventet på å bli bitt av blogg basillen. Det er visst noe som heter det, jeg så det på Bloggerne på TV2. Ikke at jeg ser så mye på Bloggerne, men jeg må innrømme at jeg innimellom sveiper innom. Denne gangen var det bare forkjølelses basillen jeg ble bitt av. Vel, det er ikke bare bare det. Vondt i kroppen, tett OG rennende nese, vondt i halsen og så ble det slengt på litt feber også sånn for å skikkelig irritere meg. Det kom krypende sakte men sikkert på torsdag kveld. Jeg burde jo holdt senga og slappet av, men fredag kveld ble jeg så rastløs. Så da skrudde jeg sammen en arkivskuff fra IKEA og lørdag formiddag jobbet jeg litt på NoSmoke. Jeg orka (gadd) ikke lage middag på lørdag, så det ble en burger med hjem fra NoSmoke. Er du klar over hvor vanskelig det er å spise når man er pottetett i nesa? Og hvert fall å spise hamburger. Herlige freden som jeg sleit. Jeg irriterte sikkert vettet av Bent med alle de lydene jeg lagde.
I går, søndag, måtte jeg slappe av. Da hadde jeg også spart opp en haug med episoder fra diverse serier jeg ser på, som endelig har begynt igjen, så jeg hadde nok av «hjelp» til å holde meg i ro.

I dag da jeg våknet var jeg skikkelig klar for å komme i gang igjen med treningsrunden i lysløypa og kjørte på med godt mot. Jeg følte meg jo uansett bedre i formen, det hadde virkelig hjulpet å slappe helt av på søndag. Jeg fant etter hvert ut at jeg var litt for ivrig der, men fikk pest meg gjennom løypa hvert fall.
Høsten er en fin tid, så jeg måtte jo ta et par bilder.

Man kan nesten se i øynene mine at jeg lengter hjem til en varm dusj, piller og sofaen 😀

Det ble en rolig mandag….