Denne gangen ble det sjokolade på sjokolade på sjokolade. Faktisk for mye sjokolade, så neste gang må jeg ha mindre krem. Det ble t.o.m. for mye for Bent, og det sier sitt. 😆

Kakebunnen lå godt pakket i plast i kjøleskapet over natta.

Jeg har mye rart av bakeutstyr, men disse to holderne kommer veldig godt med når kaker skal deles.

Så lenge jeg bruker en skarp kniv, så blir skjæringen rett. Og enkel, uten uff-ing og sukking. 🤭

Jeg føler alltid at jeg bommer på hvor mye fyll som skal mellom hvert lag, så denne gangen tok jeg godt i.

Stort sett blir toppen på kakene ujevn, altså litt «bølgete».

Jeg har lært å legge det øverste lokket opp ned, da blir toppen jevn.

Så var det bare å fylle på med mer krem. For å enkelt påføre krem langs kanten, satt jeg kaka på et pizzabrett og snurret den rundt.

Kremen ble for myk, synes jeg. Meningen var å presse dottene for å få en annen form på de, men fordi kremen var for myk så funket ikke det. Så det ble å lage dotter på den og sette den rett i kjøleskapet.
Etter en halvtimes tid, tok jeg den ut og begynte å spise. Da var konsistensen som jeg liker den.

Oppskriften finner du på bloggen til Det søte liv.